Agenda 2023

Masterclass Neuromarketing – schrijven voor het brein met Martin van Kranenburg

Datum: 23 maart 2023
Locatie: The Penthouse, CORPUS Congress Centre (Oegstgeest)
Tijd: 14:00 – 20:00u

Op 23 maart neemt Martin van Kranenburg ons mee in ons brein! De regels van beïnvloeding en psychologie zijn universeel en de theorieën en inzichten die Martin met ons gaat delen, kan je overal gebruiken . Ons brein neemt een loopje met ons maar inzicht in hoe het werkt kan je helpen om mensen te overtuigen en mee te nemen, of het nu om klanten, bezoekers of medewerkers gaat.

We gaan kijken naar business modellen en vooral hoe jouw business model eruit ziet in het brein van je klant. Want dat kan wel eens heel anders zijn dan wat je zelf denkt.

Tenslotte gaan we natuurlijk zelf aan de slag. Met het neuro framework van Martin gaan we in elkaars keuken kijken en onbeschaamd feedback geven op elkaars websites, emails of andere touchpoints zoals dat zo mooi heet.

Wat moet je doen om hier bij te zijn?

  1. Meld je aan via onze LinkedIn pagina of stuur een mail naar [email protected]
  2. Deel jouw naam en adres zodat we je het boek “Schrijven voor het brein” van Martin van Kranenburg kunnen toesturen
  3. Een case voorstellen. Dat kan een website of email zijn maar ook een hele customer journey. Of toch dat digital transformation project…

Het geheim van de slimme haven

Inspiratie Rondleiding Havenbedrijf Rotterdam

met Oscar van Veen

Datum: 15 juni 2023

Locatie: Haven van Rotterdam

Tijden: 14:00 – 20:00u

De haven van Rotterdam zoekt continu naar antwoord op de vraag hoe de haven slimmer, efficiënter, beter en duurzamer kan. Een CO2-neutrale en slimme haven vraagt namelijk om radicale vernieuwing en nieuwe technologieën. 

Benieuwd naar de innovaties in de haven van Rotterdam, zoals blockchain, autonoom varen of Internet of Things? Oscar van Veen, hoofd digitale innovatie neemt ons mee in het geheim van de slimme haven.

Lijkt je dit interessant en neem je graag deel aan deze bijeenkomst? Stuur dan een email naar [email protected] of meld je aan via onze LinkedIn pagina.

Haven van Rotterdam

Datastrategie implementatie

met Clever Franke  

Datum: 16 November 2023

Locatie: NTB

Tijd: 14:00 – 20:00u

We zwemmen tegenwoordig in data, maar wat kunnen we ermee en hoe breng je inzichten op een inspirerende en begrijpelijke manier over? CLEVER°FRANKE is een strategisch design & technologie consultancy die zich precies hiermee bezighoudt. Zij ontwerpen en ontwikkelen data gedreven producten en diensten voor internationale opdrachtgevers. Door het ontrafelen van de complexiteit van de wereld om ons heen weten ze keer op keer innovatieve manieren te bedenken om extra (klant)waarde te creëren. 

In zijn presentatie neemt mede-oprichter Thomas Clever ons mee in een aantal casestudies en laat zien hoe hun ‘data driven experiences’ zorgen voor vernieuwende gebruikerservaringen, verrassende inzichten en helpen bij het bovenbrengen van relevante acties. 

Neem je graag deel aan deze bijeenkomst? Stuur dan een email naar [email protected] of meld je aan via onze LinkedIn pagina.


Inspiratiereis door Nederland

Datum: 13 & 14 september 2023

Locatie: door heel Nederland, exacte invulling volgt

In 2023 gaan we niet naar het buitenland, maar maken wij onze Inspiratiereis door Nederland! Dit doen wij met de bus en gaan langs bij bijzondere en inspirerende Nederlandse bedrijven met interessante sprekers. De precieze invulling van de te bezoeken ondernemingen volgt later, maar houdt rekening met een goed rondje Nederland! Wij slapen in het Fletcher Hotel in Amsterdam en zorgen ervoor dat dit een Inspiratiereis wordt om niet te vergeten.

Wil jij mee op inspiratiereis of wil je meer informatie ontvangen over deze reis? Stuur dan een email naar [email protected] of meld je aan via onze LinkedIn pagina.


Onze bijeenkomsten starten altijd om 14:00 uur en worden afgesloten met een aansluitend diner, dit duurt tot 20:00 uur.