Agenda 2023

Masterclass Neuromarketing – schrijven voor het brein met Martin van Kranenburg

Datum: 23 maart 2023
Locatie: The Penthouse, CORPUS Congress Centre (Oegstgeest)
Tijd: 14:00 – 20:00u

Op 23 maart nam Martin van Kranenburg ons mee in ons brein!

Sinds we als EBMP besloten hadden om “iets met neuromarketing te doen”, hebben we ons verdiept in de wereld van de neurowetenschappen en hoe deze kunnen worden toegepast in marketing. We waren op zoek naar een deskundige spreker die ons meer kon leren over dit onderwerp en gelukkig vonden we Martin van Kranenburg
Na een introductie over hoe AI en ChatGPT kunnen helpen bij het begrijpen van het menselijk brein, heeft Martin ons geleerd hoe we ons moeten richten op gedragsontwerp met behulp van het B=MAT + rU model, de Hobson+1 en de 7 principes van Cialdini. De vier ingestuurde cases werden uitgewerkt in kleine groepen en aan elkaar gepresenteerd. Zo konden we de principes van neuromarketing en gedragsontwerp toepassen in de praktijk en zien hoe dit resulteerde in creatieve en doordachte oplossingen voor de cases. Het was geweldig om te zien hoe mensen met verschillende achtergronden en expertise samenwerkten om innovatieve oplossingen voor de cases te bedenken. 

Dit alles heeft ons geholpen om betere content te maken en weloverwogen beslissingen te nemen in onze marketingstrategie, maar vooral om de betere marketeer te worden die snapt wat het brein bezig houdt. En daarmee worden wij weer een stukje beter, een mooi doel van het #ebmp na deze sessie die we in het Corpus Congress Centre in Leiden hielden.


Inspiratie Rondleiding Havenbedrijf Rotterdam

met Oscar van Veen

Datum: 15 juni 2023
Locatie: Haven van Rotterdam

Tijden: 14:00 – 20:00u

De haven van Rotterdam zoekt continu naar antwoord op de vraag hoe de haven slimmer, efficiënter, beter en duurzamer kan. Een CO2-neutrale en slimme haven vraagt namelijk om radicale vernieuwing en nieuwe technologieën. 

Benieuwd naar de innovaties in de haven van Rotterdam, zoals blockchain, autonoom varen of Internet of Things? Oscar van Veen, hoofd digitale innovatie neemt ons mee in het geheim van de slimme haven.

Lijkt je dit interessant en neem je graag deel aan deze bijeenkomst? Stuur dan een email naar [email protected] of meld je aan via onze LinkedIn pagina.


Datastrategie implementatie

met Clever Franke  

Datum: 16 November 2023

Locatie: NTB

Tijd: 14:00 – 20:00u

We zwemmen tegenwoordig in data, maar wat kunnen we ermee en hoe breng je inzichten op een inspirerende en begrijpelijke manier over? CLEVER°FRANKE is een strategisch design & technologie consultancy die zich precies hiermee bezighoudt. Zij ontwerpen en ontwikkelen data gedreven producten en diensten voor internationale opdrachtgevers. Door het ontrafelen van de complexiteit van de wereld om ons heen weten ze keer op keer innovatieve manieren te bedenken om extra (klant)waarde te creëren. 

In zijn presentatie neemt mede-oprichter Thomas Clever ons mee in een aantal casestudies en laat zien hoe hun ‘data driven experiences’ zorgen voor vernieuwende gebruikerservaringen, verrassende inzichten en helpen bij het bovenbrengen van relevante acties. 

Neem je graag deel aan deze bijeenkomst? Stuur dan een email naar [email protected] of meld je aan via onze LinkedIn pagina.


Inspiratiereis door Nederland

Datum: 13 & 14 september 2023

Locatie: door heel Nederland, exacte invulling volgt

In 2023 gaan we niet naar het buitenland, maar maken wij onze Inspiratiereis door Nederland! Dit doen wij met de bus en gaan langs bij bijzondere en inspirerende Nederlandse bedrijven met interessante sprekers. De precieze invulling van de te bezoeken ondernemingen volgt later, maar houdt rekening met een goed rondje Nederland! Wij slapen in het Fletcher Hotel in Amsterdam en zorgen ervoor dat dit een Inspiratiereis wordt om niet te vergeten.

Wil jij mee op inspiratiereis of wil je meer informatie ontvangen over deze reis? Stuur dan een email naar [email protected] of meld je aan via onze LinkedIn pagina.


Onze bijeenkomsten starten altijd om 14:00 uur en worden afgesloten met een aansluitend diner, dit duurt tot 20:00 uur.